Till bloggens startsida

 

 

RSS 2.0
 
 

Snuva

Botemedel mot snuva och förkylning För att få fram mesta möjliga fakta och hålla den aktuell har Gravid.se i detta avsnitt samarbetat med Nezeril / AstraZeneca, som marknadsför ett av de ledande preparaten mot snuva och förkylning.

Förkylning
Förkylning är vårt vanligaste sjukdomstillstånd. Nästan alla drabbas ett par gånger per år. Förkylning är en virusinfektion i andningsvägarnas slemhinna. Ofta hjälper det med vila, mycket vätska och egenvårdsbehandling för att lindra symtomen.

Det är med underlivssvamp som med alla andra infektioner - för att infektionen skall slås ut måste man behandla sig med ett kliniskt testat läkemedel som t ex Canesten. Canesten finns att köpa receptfritt på Apoteket som kräm eller vaginala tabletter.

Första gången man som gravid ser symptom på svampinfektion bör man dock besöka sin läkare eller rådgöra med sin barnmorska innan man tar andra åtgärder. Om din läkare ställer diagnosen underlivssvamp, kan du i samråd med läkaren behandla svampinfektionen med Canesten. Man kan tryggt använda Canesten under graviditeten, behandling med Canesten påverkar inte fostret, Canesten överföres inte till modersmjölken, så läkemedlet kan tryggt användas i amningsperioden. och Canesten-produkterna har inte inverkan på annan medicin du eventuellt är under behandling med - läs alltid bipacksedeln. Det finns flera olika välprövade behandlingsformer du kan använda när du är gravid. Vi rekommenderar Canesten 1-dags kombinationsförpackning som innehåller en vaginaltablett samt en tub kräm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback